Over Kona Corn

KonaCorn is diervoeding van hoge kwaliteit. Gemaakt door mensen die weten wat dieren nodig hebben èn wat ze lekker vinden. 

Met 100% natuurlijke ingrediënten, maken wij producten voor vogels, knaagdieren, pluimvee en wildlife.

We maken dingen graag makkelijk en helder. Geen complexe producten of wollige verhalen dus. Kracht vanuit eenvoud. What you see is what you get. De allerbeste kwaliteit voor de allerbeste prijs.

En dat is niet alles. KonaCorn producten worden CO2-neutraal geproduceerd, lokaal in Drenthe. De organisatie draagt dan ook het keurmerk ‘klimaatneutrale organisatie’.

CO2 neutraal

Jaap Koopman for Pets produceert, als een van de eerste diervoeder producenten in Nederland, volledig CO2-neutraal

JAAP KOOPMAN FOR PETS PRODUCEERT CO2-NEUTRAAL 

Jaap Koopman for Pets (JKD) compenseert al vanaf 1 juli 2019 de CO2-uitstoot van de hele organisatie. De CO2-voetafdruk van de kantoren, de productie, opslag en het transport zijn in kaart gebracht. De reductiemaatregelen zijn in kaart gebracht en doorgevoerd. Er wordt gereden met schonere brandstoffen en deels elektrisch. JKD neemt hiermee zichtbaar haar verantwoordelijkheid om haar impact op het klimaat te verminderen en draagt bij aan een noodzakelijke en urgente bewustwording.

Transparant, puur natuur en geproduceerd in een 100% CO2-neutrale organisatie. Met kennis uit de praktijk en op basis van wetenschappelijk onderzoek. Natuurlijk, eerlijk en heerlijk.